Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Πανθεσσαλική σύσκεψη της ΠΕΔ στη Λάρισα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας 
Πανθεσσαλική σύσκεψη της ΠΕΔ  στη Λάρισα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας 

Πανθεσσαλική σύσκεψη της ΠΕΔ στη Λάρισα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας 

Πανθεσσαλική σύσκεψη της Θεσσαλίας στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο 15νθήμερο, παρουσία όλων των δημάρχων, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την κατάσταση των Κ.Υ. και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός. Ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ στο Βόλο, παρουσία δημάρχων του Νομού για τα οξυμένα προβλήματα που παρουσιάζουν τα Κ.Υ.
Όπως είπε «Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών ότι «το σύστημα υγείας γκρεμίζεται» ενώ απ’ ότι ενημερώθηκα προβλήματα αντιμετωπίζουν όχι μόνο τα Κ.Υ. της Περιφέρειας αλλά και στην πόλη του Βόλου, με υποστελέχωση σε προσωπικό και γιατρούς κι ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής».
Ο κ. Κωτσός τόνισε ότι μέσα στο επόμενο 15νθήμερο αναμένεται να πραγματοποιηθεί για το θέμα αυτό πανθεσσαλική σύσκεψη στη Λάρισα, παρουσία Δημάρχων της Θεσσαλίας και στη συνέχεια θα επιδιωχθεί συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. «Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε συνάντηση μετά την πανθεσσαλική σύσκεψη για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα.

Μάλιστα θα ενημερωθεί και η ΚΕΔΕ, καθώς το πρόβλημα υποστελέχωσης και υποβάθμισης των Κ.Υ. δεν αφορά μόνο τη ή την Θεσσαλία, αλλά όλη την Ελλάδα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας - https://t.co/q8KWAJbBf0… -

  • Σύλληψη αλλοδαπού στην Σκιάθο για #πλαστογραφία #πλαστογραφία - https://t.co/SqTjvCY7wj -

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

"Αλιεύοντας" την είδηση