Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ
Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν  39 νέοι εθελοντές οσηλευτικής του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ παρουσία της τομεάρχη οσηλευτικής υπηρεσίας  Παρασκευής Φελέκη, τοπικών αρχών και εκπροσώπων τμημάτων ΕΣ Λάρισας, Αλμυρού, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ιδιαίτερη τιμή όμως και αποτέλεσε η παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ Dr. Αντώνιου Αυγερινού που παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του βρέθηκε στην απονομή των πτυχίων, των προαγωγών παλαιότερων εθελοντών Νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας, ενώ απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον πρόεδρο του τμήματος Βόλου  Κουτρούμπα Δημήτριο, στην  Λαζάρου Ελένη, διαιτολόγο, για την προσφορά τους στο ερυθροσταυρικό εργο και στον ιατρό Αλεξιάδη Βασίλειο για την εθελοντική προσφορά του στο ιατρείο προληπτικού ελέγχου του τμήματος Βόλου.

Επίσης στους της πόλης, όπως το Βόλου, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ς, ΕΨΑ, ΕΥΡΉΚΑ, , SOVEL και στον Όμιλο Αντισφαίρισης ς.

Ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αυγερινός καλωσόρισε τους νέους εθελοντές στην ερυθροσταυρική και τόνισε ιδιαίτερα τις θεμελειώδεις αρχές του κινήματος και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση