Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ
Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν  39 νέοι Νοσηλευτικής του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ παρουσία της τομεάρχη Νοσηλευτικής υπηρεσίας  Παρασκευής Φελέκη, τοπικών αρχών και εκπροσώπων τμημάτων ΕΣ ς, Αλμυρού, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ιδιαίτερη τιμή όμως και χαρά αποτέλεσε η παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ Dr. Αντώνιου Αυγερινού που παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του βρέθηκε στην απονομή των πτυχίων, των προαγωγών παλαιότερων εθελοντών Νοσηλευτικής και κοινωνικής ς, ενώ απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον πρόεδρο του τμήματος Βόλου  Κουτρούμπα Δημήτριο, στην  Λαζάρου Ελένη, διαιτολόγο, για την προσφορά τους στο ερυθροσταυρικό εργο και στον ιατρό Αλεξιάδη Βασίλειο για την εθελοντική προσφορά του στο προληπτικού ελέγχου του τμήματος Βόλου.

Επίσης στους φορείς της πόλης, όπως το Βόλου, και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, εργοστάσια ΕΨΑ, ΕΥΡΉΚΑ, , και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αυγερινός καλωσόρισε τους νέους στην ερυθροσταυρική οικογένεια και τόνισε ιδιαίτερα τις θεμελειώδεις αρχές του κινήματος και το σημαντικό που επιτελεί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση