Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ
Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν νέοι εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ

Ορκίστηκαν  39 νέοι εθελοντές Νοσηλευτικής του περιφερειακού τμήματος Βόλου του ΕΕΣ παρουσία της τομεάρχη Νοσηλευτικής υπηρεσίας  Παρασκευής Φελέκη, τοπικών αρχών και εκπροσώπων τμημάτων ΕΣ Λάρισας, Αλμυρού, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ιδιαίτερη τιμή όμως και χαρά αποτέλεσε η παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ Dr. Αντώνιου Αυγερινού που παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του βρέθηκε στην απονομή των πτυχίων, των προαγωγών παλαιότερων εθελοντών Νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας, ενώ απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον πρόεδρο του τμήματος Βόλου  Κουτρούμπα Δημήτριο, στην  Λαζάρου Ελένη, διαιτολόγο, για την προσφορά τους στο ερυθροσταυρικό εργο και στον ιατρό Αλεξιάδη Βασίλειο για την εθελοντική προσφορά του στο ιατρείο προληπτικού ελέγχου του τμήματος Βόλου.

Επίσης στους φορείς της πόλης, όπως το Βόλου, και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, εργοστάσια ΕΨΑ, ΕΥΡΉΚΑ, ΜΕΤΚΑ , SOVEL και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αυγερινός καλωσόρισε τους νέους εθελοντές στην ερυθροσταυρική και τόνισε ιδιαίτερα τις θεμελειώδεις αρχές του κινήματος και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση