Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / ΟΕΒΕΜ: Άμεση ανάγκη για αίμα
ΟΕΒΕΜ:  Άμεση ανάγκη για αίμα

ΟΕΒΕΜ: Άμεση ανάγκη για αίμα

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων . είναι γνωστό ότι δεν περιορίζεται μόνο στους Συνδικαλιστικούς σκοπούς αλλά έχει και μεγάλη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα. Στο πλαίσιο των πρόσθετων δραστηριοτήτων, χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, ένα έκτακτο θέμα. Μέλος Σωματείου της Ομοσπονδίας, ενημέρωσε το ΔΣ για 45χρονο, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται άμεσα 20 φιάλες αίμα.

Προκειμένου να τον βοηθήσουνε και να τον υποστηρίξουν, το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ αποφάσισε ομόφωνα να κάνει έκκληση σε όλα τα Σωματεία-μέλη αλλά και μη μέλη της Ομοσπονδίας, καθώς και λοιπούς φορείς να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία. Θα τηρηθεί το προσωπικό απόρρητο.

Απαιτείται στις δύσκολες στιγμές το κοινωνικό πρόσημο να είναι πάντα έντονο.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να συμπαρίσταται σε κάθε μέλος για κάθε είδους πρόβλημα.

Η είναι μια αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένη περιοχή. Ζητείται από όποιον μπορεί να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο του, προκειμένου να βοηθήσει έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Είναι πράξη ζωής, το αίμα δεν έχει τιμή και ας μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Είναι πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΟΕΒΕΜ, Παύλου Μελά 43-45, 1ος όροφος, Τηλ. 24210 – 32780. Ώρα 09.00 – 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση