Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την στέγαση του Ιατρείου Αγριάς
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την στέγαση του Ιατρείου Αγριάς

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την στέγαση του Ιατρείου Αγριάς

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε σήμερα, 7 Μαρτίου 2016, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Μ. Βενιζέλος, με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ, τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, Ελ. Σωλήνη, τον αντιδήμαρχο Βόλου και δημοτικών ενοτήτων Δ. Λιβογιάννη, τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αγριάς Δ. Στέλλο, για το πρόβλημα της στέγασης του ιατρείου Αγριάς, παραβρέθηκε και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από τότε που ανέκυψε το θέμα, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την και το ΙΚΑ.

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για την συνέχιση της λειτουργίας του ιατρείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από όλες τις πλευρές υπήρξε καλή διάθεση και προθυμία για την εξεύρεση άμεσης λύσης.

Σημειώνεται ότι το Ιατρείο στην Αγριά υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και προσφέρει τις υπηρεσίες του με μόνιμο γιατρό, τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες, η παρουσία των οποίων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει ως να αυξάνεται σημαντικά ο πληθυσμός και να μεγαλώνει αντίστοιχα η ανάγκη για υγειονομική κάλυψη.

Το Ιατρείο Αγριάς μέχρι σήμερα στεγαζόταν στο κτίριο ιδιοκτησίας του πρώην ΙΚΑ. Το πρόβλημα ανέκυψε με την μεταφορά όλων των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο Βόλο και την της λειτουργίας του στην Αγριά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση