Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Α.Γ.Ν.Β. και των Κέντρων Υγείας
Υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Α.Γ.Ν.Β. και των Κέντρων Υγείας

Υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Α.Γ.Ν.Β. και των Κέντρων Υγείας

Τα Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας () και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Μ.) μετά από κοινή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 αποφάσισαν ομόφωνα να διοργανώσουν συνάντηση με τους βουλευτές του νομού Μαγνησίας με θέμα τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου(Α.Γ.Ν.Β.) και των Κέντρων Υγείας.

Η κλειστή συνάντηση των Δ.Σ. του και της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Μ. με τους βουλευτές Μαγνησίας καθορίστηκε για το Σάββατο 01/02/2020 και 11.00 π.μ. στα γραφεία του Ι.Σ.Μ. (Σπ.Σπυρίδη 33-37).

Στη συνάντηση αυτή θα γίνει λεπτομερής προς τους βουλευτές για την κατάσταση που επικρατεί στο και στα ,  με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεση άμεσων λύσεων για την διασφάλιση της ομαλής και ορθής λειτουργίας των κρίσιμων αυτών δομών Δημόσιας Υγείας της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση