Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου
Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Δύο επικουρικοί στελεχώουν από σήμερα το επιστημονικό προσωπικό του υ Βόλου, ενώ με απόφαση του υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε ο ενός ακτινολόγου, που αναμένεται να πιάσει δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για έναν ατρο και για έναν αναισθησιολόγο, που υπέγραψαν σύμβαση για ένα χρόνο, με δυνατότητα ς για άλλους 12 μήνες και ήταν ανάμεσα στα αιτήματα του «Αχιλλοπούλειου» προς το υπουργείο Υγείας. Οι δύο γιατροί θα ενισχύσουν τα αντίστοιχα , που διαθέτουν κι άλλες θέσεις γιατρών.

Με σημερινή απόφαση του υπουργείου, στο υ Βόλου πρόκειται να διοριστεί και ένας επικουρικός ακτινολόγος, που αναμένεται να πιάσει δουλειά σε μια περίπου εβδομάδα.

Η Διοίκηση του , είχε ζητήσει από το υπουργείο, εκτός από τους 19 γιατρούς, από τον διαγωνισμό του 2014, που ξεμπλόκαρε, ακόμη 10 επικουρικούς γιατρούς, ανάμεσα στους οποίους ατρο και αναισθησιολόγο.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι το υπουργείο προκήρυξε για το Νοσοκομείο Βόλου θέσεις ακτινολόγου, ωτορινολαρυγγολόγου και γαστρεντερολόγου, αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν τη θέση, οπότε αναμένονται διορισμοί το επόμενο διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση