Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου
Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Τρεις επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Δύο επικουρικοί στελεχώουν από σήμερα το επιστημονικό προσωπικό του , ενώ με του υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε ο ενός ακτινολόγου, που αναμένεται να πιάσει δουλειά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για έναν παιδίατρο και για έναν αναισθησιολόγο, που υπέγραψαν για ένα χρόνο, με δυνατότητα παράτασης για άλλους 12 μήνες και ήταν ανάμεσα στα αιτήματα του «Αχιλλοπούλειου» προς το υπουργείο Υγείας. Οι δύο θα ενισχύσουν τα αντίστοιχα , που διαθέτουν κι άλλες θέσεις γιατρών.

Με σημερινή του υπουργείου, στο πρόκειται να διοριστεί και ένας επικουρικός ακτινολόγος, που αναμένεται να πιάσει δουλειά σε μια περίπου εβδομάδα.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, είχε ζητήσει από το υπουργείο, εκτός από τους 19 γιατρούς, από τον διαγωνισμό του 2014, που ξεμπλόκαρε, ακόμη 10 επικουρικούς γιατρούς, ανάμεσα στους οποίους παιδίατρο και αναισθησιολόγο.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι το υπουργείο προκήρυξε για το θέσεις ακτινολόγου, ωτορινολαρυγγολόγου και γαστρεντερολόγου, αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν τη θέση, οπότε αναμένονται νέοι διορισμοί το επόμενο διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση