Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τοποθέτηση γιατρών στο “Aχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση γιατρών στο “Aχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση γιατρών στο “Aχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου

Με απόφαση του υπουργού Υγείας που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, τοποθετούνται ιατροί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας, μιας γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Νεφρολογίας, ενός γιατρού, για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Χειρουργικής, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους, που προαπαιτείται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Μαιευτικής- Γυναικολογίας, μιας γιατρού, για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Παιδιατρικής μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής αυτής ειδικότητας και τέλος, ενός γιατρού για να αρχίσει και να ολοκληρώσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Καρδιολογίας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

Η αίτηση για παράταση της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση