Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Η με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους εγκρίθηκε με του υπουργού Υγείας.

Για το , αποφασίστηκε η συνέχιση άσκησης μιας γιατρού στην ιατρική ειδικότητα της Χειρουργικής, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Μαιευτικής – Γυναικολογίας και η τοποθέτηση μιας γιατρού για την έναρξη άσκησης στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Η διάρκεια των συμβάσεων ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει το .

Η παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

Η αίτηση για της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο στο Βόλο - https://t.co/6k1NftGqEZ… -

  • Κινητοποίηση σωματείων στη ΔΕΗ Βόλου για την ακρίβεια #ΔΕΗΒόλου - https://t.co/9hljYUeRhx -

  • #σεισμός 3,2 βαθμών Ρίχτερ στο Βόλο #σεισμός - https://t.co/2AufMC5J8X -

"Αλιεύοντας" την είδηση