Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Η τοποθέτηση γιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας.

Για το Νοσοκομείο Βόλου, αποφασίστηκε η συνέχιση άσκησης μιας γιατρού στην ιατρική ειδικότητα της Χειρουργικής, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Μαιευτικής – Γυναικολογίας και η τοποθέτηση μιας γιατρού για την έναρξη άσκησης στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Η διάρκεια των συμβάσεων ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

Η αίτηση για παράταση της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεση σύλληψη  έξι ατόμων για ληστεία σε περιοχή της Λάρισας - https://t.co/U98cgWAul8 -

  • Συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ - https://t.co/pSMBGbRMnB -

  • Συναντήσεις Κ. Παπανάτσιου με φορείς κι επιχειρηματίες του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/1bkavLjIi1… -

"Αλιεύοντας" την είδηση