Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τοποθέτηση γιατρών στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση γιατρών στο “Αχιλλοπούλειο”  Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση γιατρών στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου

Η τοποθέτηση ιτρών με ιδιωτικού δικίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους θα γίνει με του υπουργού Υγείας.

ια το Βόλου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός γιατρού, για να αρχίσει και να ολοκληρώσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της ενικής Ιατρικής κι ενός γιατρού, για να συνεχίσει την άσκηση την ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών, που προαπαιτούνται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειαδικότητας της Καρδιολογίας.

Η διάρκεια της ς ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

Η αίτηση για της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση