Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ
Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ

Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ

Τέλος του 2019 (Δεκέμβριο) θα παραδοθεί στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο ο Στεφανιογράφος-Αιμοδυναμικό Εργαστήριο προϋπολογισμού 690.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑΕν τω μεταξύ σήμερα υπογράφηκε ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας η για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του προαναφερόμενου έργου.

Το περιλαμβάνει:

α) πλήρες Στεφανιογραφικό συγκρότημα, αίθουσα ελέγχου, σύστημα παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, οθόνες, εξέτασης, χώρος του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του συστήματος και χώρος υποδοχής και προετοιμασίας ασθενούς και ιατρών.

β) Προμήθεια και εγκατάσταση ακτινοδιαπερατής επεμβατικής τράπεζας για τοποθέτηση βηματοδοτών.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται:

-Ενσωμάτωση και εφαρμογή της πλέον σύγχρονης ιατρικής και απεικονιστικής τεχνολογίας με χρήση σύγχρονων εργαλείων διάγνωσης, ασφάλεια ασθενών, ηλεκτρονική διαχείριση ιατρικών – απεικονιστικών αρχείων.

-Σημαντική συμβολή στην του χρόνου και του απαιτούμενου προσωπικού για την ολοκλήρωση των επεμβάσεων προς όφελος του ασθενούς.

-Μικρότεροι χρόνοι αποκατάστασης και νοσηλείας εντός νοσοκομείου.
Αποτροπή διακομιδής κριτικά πασχόντων ασθενών, αποφυγή ταλαιπωρίας και κινδύνου της ζωής τους.

Υπάρχει ήδη το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που θα εκπαιδευτεί περαιτέρω στην χρήση και λειτουργία του συστήματος.

Αναμένεται εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, και εφαρμογή νέων και σύγχρονων ιατρικών τεχνικών, προς όφελος των ασθενών, καθώς και εφαρμογή και υποστήριξη νέων ιατρικών πράξεων σε ασθενείς που μέχρι σήμερα διακομίζονται σε γειτονικά ή κεντρικά νοσοκομεία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

  • #αναπηρία και Πολιτική Ορθότητα #αναπηρία - https://t.co/1BJ9nONw7d -

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ευξενούπολη Αλμυρού #θανατηφόροτροχαίο - https://t.co/QpgodRhMPd -

"Αλιεύοντας" την είδηση