Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ
Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ

Τον Δεκέμβριο η τοποθέτηση στεφανιογράφου στο ΑΓΝΒ

Τέλος του 2019 (Δεκέμβριο) θα παραδοθεί στο “” Νοσοκομείο Βόλου ο Στεφανιογράφος-Αιμοδυναμικό Εργαστήριο προϋπολογισμού 690.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Εν τω μεταξύ σήμερα υπογράφηκε ανάμεσα στη του Νοσοκομείου και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας η για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του προαναφερόμενου έργου.

Το έργο περιλαμβάνει:

α) πλήρες Στεφανιογραφικό συγκρότημα, αίθουσα ελέγχου, σύστημα παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, οθόνες, εξέτασης, χώρος του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του συστήματος και χώρος υποδοχής και προετοιμασίας ασθενούς και ιατρών.

β) Προμήθεια και εγκατάσταση ακτινοδιαπερατής επεμβατικής ς για τοποθέτηση βηματοδοτών.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται:

-Ενσωμάτωση και εφαρμογή της πλέον σύγχρονης ς και απεικονιστικής τεχνολογίας με χρήση σύγχρονων εργαλείων διάγνωσης, ασφάλεια ασθενών, ηλεκτρονική διαχείριση ιατρικών – απεικονιστικών αρχείων.

-Σημαντική συμβολή στην μείωση του χρόνου και του απαιτούμενου προσωπικού για την ολοκλήρωση των επεμβάσεων προς όφελος του ασθενούς.

-Μικρότεροι χρόνοι αποκατάστασης και νοσηλείας εντός νοσοκομείου.
Αποτροπή ς κριτικά πασχόντων ασθενών, αποφυγή ταλαιπωρίας και κινδύνου της ζωής τους.

Υπάρχει ήδη το απαραίτητο ιατρικό και που θα εκπαιδευτεί περαιτέρω στην χρήση και λειτουργία του συστήματος.

Αναμένεται εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, και εφαρμογή νέων και σύγχρονων ιατρικών τεχνικών, προς όφελος των ασθενών, καθώς και εφαρμογή και υποστήριξη νέων ιατρικών πράξεων σε ασθενείς που μέχρι σήμερα διακομίζονται σε γειτονικά ή κεντρικά νοσοκομεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση