Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τιμητική εκδήλωση για τον δωρητή Χαράλαμπο Τσιμά
Τιμητική εκδήλωση για τον δωρητή Χαράλαμπο Τσιμά

Τιμητική εκδήλωση για τον δωρητή Χαράλαμπο Τσιμά

Τιμητική εκδήλωση για τον δωρητή Χαράλαμπο Τσιμά διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η διοίκηση του Νοσοκομείου .

Την ίδια ημέρα θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων χώρων της μονάδας ς με την παρουσία των αρχών της πόλης. “Ο κ. Τσιμάς είναι μεγάλος φίλος του Νοσοκομείου και πλέον και δικός μου και για ό,τι χρειαστεί το Νοσοκομείο είναι πάντα εδώ”, δήλωσε στην Βόλο ο διοικητής του υ, Ματθαίος Δραμητινός.

Ενεργειακή αναβάθμιση Νοσοκομείου

Εν τω μεταξύ, προχωρά η συνεργασία του Νοσοκομείου με το ΤΕΕ για την του υ. “Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, σε ένα ενεργοβόρο ίδρυμα με απίστευτους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Δραμητινός την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί εκ νέου η ομάδα εργασίας η οποία ήδη προχωρά δυναμικά και έχει διερευνήσει τα ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να ενταχθούν τα συγκεκριμένα έργα, όπως εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, επαναχρησιμο των καυσαερίων από τους λέβητες κ.α. “Απλά δουλεύουμε για το και συστηματικά. Διαμορφώνουμε προτάσεις. Είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που φιλοδοξούμε να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον” τόνισε ο κ. Δραμητινός.

Επίσης  ανέφερε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα γίνει η μεταφορά της Ψυχιατρικής κλινικής στο ανασκευασμένο τμήμα της παλιάς πτέρυγας του Αχιλλοπούλειου που έγινε με χρήματα του προγράμματος “Ψυχαργώ”,ενώ ήδη έγινε η μεταφορά της Παιδοψυχιατρικής. Επιπλέον ετοιμάζεται η μελέτη για την ανακατασκευή του τέως τμήματος της Ψυχιατρικής για να δοθεί στην Β' Παθολογική που έχει ανάγκη από χώρους.

Τέλος ο κ. Δραμητινός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας που δημιουργήθηκε εδώ και ένα μήνα περίπου.

Όπως ανέφερε καθημερινά εξυπηρετούνται 10-12 άτομα μέχρι και τις 5 μ.μ. που λειτουργεί η Μονάδα, ενώ στόχος είναι από το Σεπτέμβριο, αφού ενισχυθεί με προσωπικό να λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση