Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Θύμα ληστών 21χρονος στις Μικροθήβες;
Θύμα ληστών 21χρονος στις Μικροθήβες;

Θύμα ληστών 21χρονος στις Μικροθήβες;

Συνελήφθη τελικά για ψευδή καταγγελία

Θύμα ληστών έπεσε 21χρονος στις Μικροθήβες , με αποτέλεσμα να διακομιστεί σήμερα τα ξημερώματα  τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα , από μαχαιριά, στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Ο είπε  στους αστυνομικούς ότι έπεσε θέμα ληστείας.

Άγνωστος, άνδρας φορώντας κουκούλα εισήλθε τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διαμένει ο στις Μικροθήβες.

Ακολούθησε συμπλοκή με τον δράστη και ο νεαρός τραυματίστηκε από ελαφρά.

Εικονική η ληστεία

Τελικά αποδείχθηκε πως ήταν εικονική η ληστεία που κατήγγειλε ο 21χρονος στις Μικροθήβες, όπως προέκυψε μετά από έρευνα της Αστυνομίας και πλέον ο νεαρός θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της ς και της άσκοπης κινητοποίησης αρχής.

Η Αστυνομία αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση, προκειμένου να διαλευκανθούν οι λόγοι για τους οποίους ο 20χρονος έκανε την καταγγελία.

Η ανακοίνωση

Συνελήφθη, σήμερα (20-02-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 21χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ς και της άσκοπης κινητοποίησης Αρχής.

Ειδικότερα, ο 21χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστο άτομο εισήλθε στην οικία του και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την απώλεια του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Παράσυρση  πεζού

Επίσης  χθες το  απόγευμα  παρέσυρε στην οδό Αθηνών έναν 47χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του .

Το τροχαίο προκλήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7.30 χθες στην Αθηνών στο ρεύμα προς Βόλο, στο ύψος του βενζινάδικου (διασταύρωση Γάτου).

ΙΧ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε 49χρονη , παρέσυρε τον 47χρονο ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Η οδηγός δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ς.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, ενώ με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση