Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τα δείγματα κορωναϊού που έχουν σταλεί από το Νοσοκομείο Βόλου για έλεγχο
Τα δείγματα κορωναϊού που έχουν σταλεί από το Νοσοκομείο Βόλου για έλεγχο

Τα δείγματα κορωναϊού που έχουν σταλεί από το Νοσοκομείο Βόλου για έλεγχο

Στα 410 ανέρχονται τα που έχουν αποσταλεί μέχρι σήμερα από το Βόλου, στο , προκειμένου να ελεγχθούν για κορωναϊό.

Ο  Βόλος κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και από δειγμάτων που έχουν ληφθεί αλλά και από θετικών κρουσμάτων, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουν καταγραφεί μόλις δύο θετικά κρούσματα στον κορωναϊό .

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και λίγο μετά το Πάσχα, τα που είχαν αποσταλεί στο , ανέρχονταν συνολικά στα 220 και μέχρι σήμερα ο αριθμός αυτός έφτασε τα 410.

Τοπικές επιχειρήσεις  τροφοδοτούν το   Βόλου

Από τοπικές επιχειρήσεις, γίνεται η τροφοδοσία του Νοσοκομείου Βόλου, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την κατάσχεση περί στους επτά τόνους κρέατος, ακατάλληλους για ανθρώπινη κατανάλωση από εταιρεία στον Πειραιά, που τροφοδοτούσε  νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Κύκλοι  της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου  διευκρινίστηκε ότι τόσο το Νοσοκομείο Βόλου αλλά και τα Νοσοκομεία της Λάρισας, τροφοδοτούνται από τοπικές επιχειρήσεις στηρίζοντας τις τοπικές αγορές.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 6 Μαΐου, στο πλαίσιο κοινής δράσης έρευνας, μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ., εντοπίστηκε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου κρέατος και προϊόντων κρέατος με έδρα τον Πειραιά, η οποία κατείχε προϊόντα κρέατος μη ασφαλή (αλλοιωμένα), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, βάρους επτά τόνων περίπου, τα οποία και κατασχέθηκαν και δεσμεύτηκαν.

Από την περαιτέρω επεξεργασία των φορολογικών βιβλίων και στοιχείων της ελεγχόμενης επιχείρησης για το έτος 2020, προέκυψε η διάθεση προϊόντων της, σε πάνω από 50 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, καθώς επίσης και σε στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λπ.

Η Υπηρεσία έχει ήδη αποστείλει έγγραφα, για να ενημερώσει τα αρμόδια Υπουργεία Υγείας, Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Μετανάστευσης & Ασύλου, καθώς επίσης και τις Περιφερειακές δομές Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας και Ζακύνθου, όσον αφορά τα στοιχεία των εποπτευόμενων φορέων τους που παρέλαβαν προϊόντα από την ελεγχόμενη επιχείρηση μέσα στο 2020, προκειμένου να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας από ενδεχόμενη κατανάλωση ακατάλληλων προϊόντων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση