Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ
Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ

Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ

Ανγκίος ο στο

Σύσκεψη εργασίας για τα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί.

Στην αυριανή συνάντηση, θα συμμετέχει στέλεχος του Νοσοκομείου, προκειμένου να συζητηθούν στην ομάδα εργασίας της 5ης ΥΠΕ, τα για το νέο ΕΣΠΑ.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Νικ. Χαυτούρας τόνισε την αναγκαιότητα να τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα για το Νοσοκομείο το ζήτημα του μαγνητικού τομογράφου και πρόσθεσε: “Κατά τη συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου, ο ίδιος κι ακόμη ένας μειοψηφήσαμε. Ο κ. Λιούπης που είναι ο του Επιστημονικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος. Θα έπρεπε πρώτα να μπει ως προτεραιότητα ο και μετά το ψηφιακό χειρουργείο. Σίγουρα και το ψηφιακό χειρουργείο και τα μηχανήματα αιμμοκάθαρσης και τα ακτινολογικά μηχανήματα είναι απαραίτητα, αλλά το ψηφιακό χειρουργείο την στιγμή που το Νοσοκομείο δεν έχει μαγνητικό τομογράφο είναι πολυτέλεια» .

Επίισης ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε χθες με τον διοικητή του Νοσοκομείου για τα έργα και τις προτεραιότητες στο νέο ΕΣΠΑ, ο κ. τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι κι είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την πρόταση του Επιστημονικού Συμβουλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση