Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ
Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ

Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ

Αναγκαίος ο μαγνητικός τομογράφος στο ΑΓΝΒ

Σύσκεψη εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στην 5η ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί.

Στην αυριανή συνάντηση, θα συμμετέχει στέλεχος του Νοσοκομείου, προκειμένου να συζητηθούν στην ομάδα εργασίας της 5ης ΥΠΕ, τα έργα για το νέο ΕΣΠΑ.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Νικ. Χαυτούρας τόνισε την αναγκαιότητα να τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα για το Νοσοκομείο το ζήτημα του μαγνητικού τομογράφου και πρόσθεσε: “Κατά τη συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου, ο ίδιος κι ακόμη ένας γιατρός μειοψηφήσαμε. Ο κ. Λιούπης που είναι ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος. Θα έπρεπε πρώτα να μπει ως προτεραιότητα ο μαγνητικός τομογράφος και μετά το ψηφιακό χειρουργείο. Σίγουρα και το ψηφιακό χειρουργείο και τα μηχανήματα αιμμοκάθαρσης και τα ακτινολογικά μηχανήματα είναι απαραίτητα, αλλά το ψηφιακό χειρουργείο την στιγμή που το Νοσοκομείο δεν έχει μαγνητικό τομογράφο είναι πολυτέλεια» .

Επίισης ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε χθες με τον διοικητή του Νοσοκομείου για τα έργα και τις προτεραιότητες στο νέο ΕΣΠΑ, ο κ. Δραμητινός τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι κι είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την πρόταση του Επιστημονικού Συμβουλίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση