Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης
Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης

Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης

Έθεσε ξανά το θέμα της ς του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο

Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ   Γιάννη Μπρατάκο συνάντησε, μετά από πρόσκλησή του, την Τετάρτη ο Βουλευτής Ν. της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης συνεχάρη τον κ. Μπρατάκο για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε και δύναμη για να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει. Η συζήτηση μεταξύ των δύο έγινε σε φιλικό κλίμα και δεν έμεινε ασχολίαστη η παρουσία του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε για τη στήριξη της ελληνικής ς.

Τονίστηκε από την πλευρά του κ. Λιούπη, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για ακόμη μια φορά πως κινείται με , το οποίο έχει συνέχεια και όραμα, ενώ σημείωσε πως η Κυβέρνηση παρά τις κρίσεις – υγειονομική και ενεργειακή- συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο.

Ο κ. Λιούπης εκτός από την πολιτική επικαιρότητα έθεσε στον κ. Μπρατάκο και το αίτημα της κοινωνίας της για τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο . Πρόκειται για ένα έργο πνοής και απαραίτητο για την των πολιτών του νομού, με τον κ. Λιούπη να το έχει θέσει στον Πρωθυπουργό τον Απρίλιο κατά τη συνάντησή τους. Ο κ. Μπρατάκος άκουσε με προσοχή την επιχειρηματολογία του κ. Λιούπη ως προς την αναγκαιότητα της δημιουργίας του εν λόγω Τμήματος και του ζήτησε αντίγραφο του φακέλου που κατέθεσε ο Βουλευτής στον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον κ. Μπρατάκο για τη συνάντηση και την ουσιαστική συζήτησή τους, με τη συν τους να συνεχίζεται για τα μεγάλα θέματα που αφορούν στη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση