Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης
Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης

Στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ο Αθανάσιος Λιούπης

Έθεσε ξανά το θέμα της δημιουργίας του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Βόλου

Τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ   Γιάννη Μπρατάκο συνάντησε, μετά από πρόσκλησή του, την Τετάρτη ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης συνεχάρη τον κ. Μπρατάκο για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε υγεία και για να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει. Η συζήτηση μεταξύ των δύο έγινε σε κλίμα και δεν έμεινε ασχολίαστη η παρουσία του Πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ, αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Τονίστηκε από την πλευρά του κ. Λιούπη, πως ο Κυριάκος απέδειξε για ακόμη μια φορά πως κινείται με πρόγραμμα, το οποίο έχει συνέχεια και όραμα, ενώ σημείωσε πως η Κυβέρνηση παρά τις κρίσεις – υγειονομική και ενεργειακή- συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό της έργο.

Ο κ. Λιούπης εκτός από την επικαιρότητα έθεσε στον κ. Μπρατάκο και το αίτημα της κοινωνίας της Μαγνησίας για τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Βόλου. Πρόκειται για ένα έργο πνοής και απαραίτητο για την υγεία των πολιτών του νομού, με τον κ. Λιούπη να το έχει θέσει στον Πρωθυπουργό τον Απρίλιο κατά τη συνάντησή τους. Ο κ. Μπρατάκος άκουσε με προσοχή την επιχειρηματολογία του κ. Λιούπη ως προς την αναγκαιότητα της δημιουργίας του εν λόγω Τμήματος και του ζήτησε αντίγραφο του φακέλου που κατέθεσε ο Βουλευτής στον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον κ. Μπρατάκο για τη συνάντηση και την ουσιαστική συζήτησή τους, με τη συνεργασία τους να συνεχίζεται για τα μεγάλα θέματα που αφορούν στη Μαγνησία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση