Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Στο Πανεπιστημιακό Λάρισας ο Κ. Καραμπάτσας
Στο Πανεπιστημιακό  Λάρισας ο  Κ. Καραμπάτσας

Στο Πανεπιστημιακό Λάρισας ο Κ. Καραμπάτσας

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα αποχαιρέτησε σήμερα τους εργαζόμενους ο διοικητής του οσοκομείου Βόλου Κώστας Καραμπάτσας, που ορίστηκε διοικητής του Πανεπιστημιακού οσοκομείου Λάρισας, ενώ στο «Αχιλλοπούλειο» παραμένει στη θέση του διοικητή ο Χαράλαμπος Μπαλής.

Ο απερχόμενος διοικητής μίλησε με θερμά λόγια για το προσωπικό και το Νοσηλευτικό ίδρυμα, που πέρασε δύσκολες στιγμές, ενώ οι εργαζόμενοι ανταπέδωσαν εύσημα στο πρόσωπό του.

DSCN5539

Όπως ανέφερε συγκινημένος «φεύγω, χωρίς να ξέρει κανείς για πόσο και στο Αχιλλοπούλειο αφήνω ένα πολύ σημαντικό κομ της καρδιάς μου», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αυτό με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, μόνο ψηλότερα θα πηγαίνει.

Επίσης είπε ότι «μάθαμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις και να συνθέτουμε τις διαφωνίες μας, να αναζητούμε εκείνα που μας ενώνουν και να υπάρχει ένα δράσης που πιστεύουμε όλοι και προχωράμε ενωμένοι με αυτό».

Ο Κώστας Καραμπάτσας απηύθυνε τις ευχαριστίες του, σε όλους, ύστερα από δύο πολύ δύσκολα χρόνια «που περπατήσαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, χαλυβδωθήκαμε και δουλέψαμε ενωμένοι», όπως ανέφερε.

Ο ίδιος τόνισε πως ό,τι επιτεύχθηκε είναι συνολικής προσπάθειας σε αγαστό κλίμα και «μέσα από τις διαφωνίες γίναμε δυνατότεροι και σοφότεροι, εμπλουτίζοντας ο ένας το έργο και τις γνώσεις του άλλου».

Ο απερχόμενος διοικητής ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους διοικητικούς, τους νοσηλευτές, τους τεχνικούς του υ, την κοινωνία του Βόλου και τους φορείς.

Από την πλευρά του ο νέος διοικητής Χαράλαμπος Μπαλής ευχαρίστησε τον κ. Καραμπάτσα για τη άψογη και άριστη που είχαν τα δύο χρόνια, τόνισε ότι έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε με τους θεσμικούς φορείς του Νοσοκομείου, το προσωπικό και μπήκαν πολύ υψηλοί στόχοι για την ενίσχυση της λειτουργίας του Ιδρύματος, σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Ο κ. Μπαλής εκτίμησε ότι οι προσπάθειες πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό και τόνισε ότι ο πήχης παραμένει πολύ υψηλός για να γίνει το επόμενο βήμα, κάθε μέρα για το «Αχιλλοπούλειο». Όπως ανέφερε πρώτιστος στόχος είναι αυτός που τέθηκε εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή η ενίσχυση και βελτίωση της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ς προς τους πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση