Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Στο Νοσοκομείο Βόλου μέλος του πληρώματος του “Εξπρές Σκιάθος”
Στο Νοσοκομείο Βόλου μέλος του πληρώματος του “Εξπρές Σκιάθος”

Στο Νοσοκομείο Βόλου μέλος του πληρώματος του “Εξπρές Σκιάθος”

Στο Νοσοκομείο Βόλου  διακομίστηκε 39χρονος,   μέλος του πληρώματος του “Εξπρές Σκιάθος” , το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Γλώσσα προς Σκόπελο  και ενώ βρισκόταν στην υποδοχή του πλοίου, κατέπεσε, έχοντας τις αισθήσεις του.
Στον 39χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ύπαρχο του πλοίου, ενώ με τον κατάπλου του ”ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” στο λιμένα ν. Σκοπέλου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.
Στη συνέχεια,  με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε χθες μεσημέρι από το λιμάνι του Αγνώντα στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΜΑΡΙΑΝΝΗ”, , απ΄ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ”ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ”, για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ το ”ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” συνέχισε το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζέττα Μακρή: «Συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Μαγνησίας για τις προδιαγραφές της Νext e.Go»… - https://t.co/vs7t0ILdff -

  • Π.Π.Μ.: Ο εφιάλτης για την πόλη του Βόλου συνεχίζεται - https://t.co/gr8w2NgvdZ -

  • Δέκα εννέα παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/B3jlaD2ZR5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση