Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Στα 220 τα επιχρίσματα από το Νοσοκομείο Βόλου
Στα 220 τα επιχρίσματα από το Νοσοκομείο Βόλου

Στα 220 τα επιχρίσματα από το Νοσοκομείο Βόλου

Στα 220 ανέρχονται τα επιχρίσματα – δείγματα ύποπτα για κορωναϊό που έχουν σταλεί για έλεγχο από το Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με τον διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου Ηλία Καραμέτο.

Ο κ. Καραμέτος, ανέφερε ότι μέσα στην μέρα αναμένονται τα αποτελέσματα του δείγματος που ελήφθη από τον νεαρό οπλίτη, που μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος αν και είναι απύρετος και παραμένει στο θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Ακόμη ο κ. Καραμέτος είπε ότι όλο αυτό το διάστημα υπάρχει μια σταθερή προσέλευση του κόσμου και πρόσθεσε: Είχαμε ένα pick προσέλευσης  στις 4-6 Απριλίου και τώρα στις γιορτές μια μικρή αύξηση προσέλευσης, αλλά γενικότερα υπάρχει μια σταθερή προσέλευση. Καθημερινά εξετάζουμε περί στα 6-7 ύποπτα κρούσματα”.

Τέλος  ανέφερε “Δεν υπήρξε στιγμή που βρεθήκαμε χωρίς μέσα ατομικής προστασίας και με προσπάθειες της διοίκησης και των εμπλεκομένων φορέων” και  εξήρε την προσπάθεια όλου του προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία, εκτιμώντας ότι είμαστε σε ύφεση,.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση