Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Σήμερα τα αποτελέσματα για τον 33χρονο Βολιώτη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Σήμερα τα αποτελέσματα για τον 33χρονο Βολιώτη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Σήμερα τα αποτελέσματα για τον 33χρονο Βολιώτη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Σήμερα το αναμένονται τα των εξετάσεων στον 33χρονο  Βολιώτη , οποίος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ς,  για να εισαχθεί σε ειδικό θάλαμο και να του γίνει εξέταση για το κατά πόσο τελικά είναι θετικός ή όχι στον κοροναϊό ή αν ασθενεί από την  εποχιακή .

 

Ο 33χρονος Βολιώτης διακομίστηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ς  διότι, σύμφωνα  με πληροφορίες, παρουσίασε συμτα του ιού covid-19 .

Ο 33χρονος πήγε μόνος του γύρω στις 3.00 χθες  απόγευμα στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του ,  με ταξί  και είπε στους γιατρούς στο ΤΕΠ ότι ένιωθε αδυναμία και είχε βήχα και θεώρησε καλό να πάει στο Νοσοκομείο γιατί είχε ταξιδέψει στη Βόρεια για αρκετές μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και επέστρεψε στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον παθόντα,  αφού πρώτα μεταφέρθηκε σε ένα από τα δύο δωα που έχουν ετοιμαστεί για τέτοιες περιπτώσεις,  έγιναν   και κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή του στο , για να εισαχθεί σε ειδικό θάλαμο και να του γίνει εξέταση για το κατά πόσο τελικά είναι θετικός ή όχι στον ιό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση