Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Σε φάση υλοποίησης η προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου
Σε φάση υλοποίησης η προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου

Σε φάση υλοποίησης η προμήθεια ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη φάση της υλος μπαίνει το της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού στο Γενικό Βόλου, καθώς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης κατασκευής για το εν λόγω .

Μετά την χρηματοδότηση του έργου της δημιουργίας ς χειρουργικής αίθουσας, που πρόκειται πολύ σύντομα να δοθεί προς χρήση, συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ για το Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί το έργο της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η αιρετή Περιφέρεια σε συν με την και τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των υποδομών τους. Μετά τη χρηματοδότηση της δημιουργίας ς χειρουργικής αίθουσας που σύντομα αναμένουμε να δοθεί προς χρήση, προχωρούμε στη χρηματοδότηση της προμήθειας ψηφιακού ακτινολογικού για το Νοσοκομείο Βόλου. Εξοπλίζουμε και αναβαθμίζουμε τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στον ασθενή και τις ανάγκες του. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τη δημόσια υγεία, ώστε οι να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες περίθαλψης».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση