Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Προβληματική η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου
Προβληματική η λειτουργία  του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου

Προβληματική η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου

Προβληματική  είναι η λειτουργία του στη με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου και τη μεταφορά του στη Λάρισα εδώ κι ένα μήνα.
 Όπως καταγγέλλουν οι   τα πληρώματα των ασθενοφόρων παραπονούνται για το γεγονός ότι επειδή οι στο κέντρο της Λάρισας δεν γνωρίζουν καλά τους δρόμους στη κάνουν στα κινητά των πληρωμάτων, γεγονός που δυσχεραίνει την σωστή εξυπηρέτηση των περιστατικών.
Επιπλέον δεν λειτουργεί το σύστημα tetra που είχε προμηθευτεί το στο Βόλο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και η συνεννόηση γίνεται με το παλιό σύστημα των ασυρμάτων.
Οι ίδιοι τονίζουν ότι θα έπρεπε να προηγηθεί μελέτη για το πως θα εφαρμοστεί η μεταφορά του κέντρου, να υπάρχει αξιόπιστη επι και ενημερωμένοι χάρτες, να εκπαιδευτεί το προσωπικό και μετά να γίνει η μετάβαση.
Τέλος σημειώνουν  ότι   δεν έχουν απελευθερωθεί θέσεις από το Κέντρο του Βόλου για να επανδρώσουν τα , αφού τα πέντε άτομα που απασχολούνταν εκεί αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια προβλήματα υγείας και κάθονται πλέον στα γραφεία, περιμένοντας τη μετάθεσή τους σε άλλους δημόσιους φορείς όπως τα Νοσοκομεία.
Σημειώνεται ότι στη Μαγνησία είναι σε υπηρεσία 12 στην πρωινή βάρδια, δέκα στην απογευματινή και εννέα στη νυχτερινή.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση