Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Προβληματική η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου
Προβληματική η λειτουργία  του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου

Προβληματική η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου

Προβληματική  είναι η λειτουργία του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την κατάργηση του τηλεφωνικού κέντρου και τη μεταφορά του στη Λάρισα εδώ κι ένα μήνα.
 Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι  τα πληρώματα των ασθενοφόρων παραπονούνται για το γεγονός ότι επειδή οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Λάρισας δεν γνωρίζουν καλά τους δρόμους στη Μαγνησία κάνουν εκτροπή στα κινητά των πληρωμάτων, γεγονός που δυσχεραίνει την σωστή εξυπηρέτηση των περιστατικών.
Επιπλέον δεν λειτουργεί το σύστημα tetra που είχε προμηθευτεί το ΕΚΑΒ στο Βόλο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και η συνεννόηση γίνεται με το παλιό σύστημα των ασυρμάτων.
Οι ίδιοι τονίζουν ότι θα έπρεπε να προηγηθεί μελέτη για το πως θα εφαρμοστεί η μεταφορά του κέντρου, να υπάρχει αξιόπιστη επικοινωνία και ενημερωμένοι χάρτες, να εκπαιδευτεί το προσωπικό και μετά να γίνει η μετάβαση.
Τέλος σημειώνουν  ότι   δεν έχουν απελευθερωθεί θέσεις από το Κέντρο του Βόλου για να επανδρώσουν τα ασθενοφόρα , αφού τα πέντε άτομα που απασχολούνταν εκεί αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια προβλήματα υγείας και κάθονται πλέον στα γραφεία, περιμένοντας τη μετάθεσή τους σε άλλους δημόσιους φορείς όπως τα Νοσοκομεία.
Σημειώνεται ότι στη Μαγνησία είναι σε υπηρεσία 12 ασθενοφόρα στην πρωινή βάρδια, δέκα στην απογευματινή και εννέα στη νυχτερινή.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση