Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Με αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας ορίστηκαν τοποθετήσεις ιατρών με σύμβαση ς ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα οσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους.

Για το οσοκομείο Βόλου, προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού για να αρχίσει την άσκηση της στην Μαιευτική-Γυναικολογία μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου της αυτής ς ειδικότητας, καθώς και η τοποθέτηση ενός γιατρού για ν' αρχίσει την άσκηση του στην Παθολογία μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που προαπαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου της ς ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας-Διαβήτη-Μεταβολισμού.

Έγκριση προσλήψεων

Επίσης, με αποφάσεις του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νεστ. Αντωνίου που δημοσιεύτηκαν σήμερα στη Διαύγεια, εγκρίθηκαν οι προσλήψεις δύο επικουρικών γιατρών στο Βόλου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η πρόσληψη ενός γιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής κι ενός γιατρού μαιευτικής γυναικολογίας, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι 24 μήνες έκαστη και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω .

Οι προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής ς και τους καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού .Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.

Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση