Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Προσλήψεις επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Με αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας ορίστηκαν τοποθετήσεις ιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, προκειμένου να αρχίσουν ή συνεχίσουν την ειδίκευσή τους.
Η διάρκεια των συμβάσεων ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει το νοσοκομείο.
Για το Νοσοκομείο Βόλου, προβλέπεται η τοποθέτηση μιας γιατρού για να αρχίσει την άσκηση της στην Ψυχιατρική, μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου αυτής ειδικότητας κι ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση του στην Παιδιατρική, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου  αυτής της ειδικότητας  και τέλος μιας γιατρού, για να συνεχίσει την ειδικότητα της στην Παθολογία, μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το νοσοκομείο προς απόκτηση του τίτλου της αυτής ιατρικής ειδικότητας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση