Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Προς επίλυση με το Νοσοκομείο Βόλου ζητήματα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
Προς επίλυση με το Νοσοκομείο Βόλου ζητήματα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Προς επίλυση με το Νοσοκομείο Βόλου ζητήματα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Προς επίλυση δείχνει να οδηγούνται ζητήματα της Ένωσης Λειτουργών ραφείων Κηδειών Ελλάδος, στο πλαίσιο της καλής συνς με το οσοκομείο .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών ραφείων Κηδειών Ελλάδος ίκος Αγγελέτος συναντήθηκε χθες Τετάρτη με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χαράλαμπο Μπαλή.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η διευθύντρια του Νοσοκομείου Ευγενία Παπαδημητρίου καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων κηδειών Δημήτρης Λυρίτσης, όπου σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν καίρια σημαντικά θέματα που απασχολούν τους λειτουργούς γραφείων κηδειών με το Νοσοκομείο του Βόλου.

Τα θέματα της συνάντησης ήταν η επισκευή του αναβατορίου του Νεκροτομείου Βόλου, το πρόβλημα της καθυστέρησης έκδοσης των ιατρικών πιστοποιητικών θανάτων, η ανανέωση ς Γραφείων Τελετών του Νομού ς, ο εγκυρότητας βιβλίων και υπεύθυνων δηλώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Νοσοκομείο Βόλου και διάφορα άλλα θέματα.

Στο τέλος της συνάντησης και αφού αναλύθηκαν όλα τα παραπάνω, δόθηκαν οι υποσχέσεις για την άμεση επίλυση αυτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση