Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ
Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ

Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ

Πληρώνονται τις τους και τα εξαιρέσιμα του τρίτου τριμήνου της χρονιάς την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου γιατροί, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό του οσοκομείου , ενώ την Παρασκευή αναμένεται από το υπουργείο επιχορήγηση ύψους 1.350.000 € για να πληρωθούν οι προμηθευτές.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, θα καταβληθεί η επιχορήγηση του υπουργείου Υγείας προς το «Αχιλλοπούλειο» για την πληρωμή των εξαιρέσιμων του νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού, καθώς και για τις των γιατρών.

Στο προσωπικό του οσοκομείου , θα καταβληθεί 100.000 € που αφορά στα εξαιρέσιμα (Σαββατοκύριακα και αργίες) για τους μήνες Ιούλιο ως Σεπτέμβριο.

Επίσης θα καταβληθεί 500.000 ευρώ για την πληρωμή των εφημεριών των γιατρών (την ερχόμενη Τρίτη για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και στις 27 Οκτωβρίου, για τον μήνα Σεπτέμβριο), λόγω της διαδικασίας που απαιτείται.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η διαδικασία για πρόσληψη επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο με εκτίμηση για αρχικά δύο (έναν ατρο και έναν ογκολόγο – παθολόγο), ενώ στο αίτημα που υπέβαλε το «Αχιλλοπούλειο» ζητά 10 επικουρικούς γιατρούς, αλλά σε πρώτη φάση έγινε γνωστό ότι θα ενισχυθεί με έναν ατρο και έναν ογκολόγο – παθολόγο, για 12μήνες, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασής τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση