Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ
Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ

Πληρώνονται εφημερίες και εξαιρέσιμα στο ΑΓΝΒ

Πληρώνονται τις εφημερίες τους και τα εξαιρέσιμα του τρίτου τριμήνου της χρονιάς την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου γιατροί, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ την Παρασκευή αναμένεται από το υπουργείο επιχορήγηση ύψους 1.350.000 € για να πληρωθούν οι προμηθευτές.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, θα καταβληθεί η επιχορήγηση του υπουργείου Υγείας προς το «Αχιλλοπούλειο» για την πληρωμή των εξαιρέσιμων του νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού, καθώς και για τις εφημερίες των γιατρών.

Στο προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, θα καταβληθεί ποσό .000 € που αφορά στα εξαιρέσιμα (Σαββατοκύριακα και αργίες) για τους μήνες Ιούλιο ως Σεπτέμβριο.

Επίσης θα καταβληθεί 500.000 για την πληρωμή των εφημεριών των γιατρών (την ερχόμενη Τρίτη για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και στις 27 Οκτωβρίου, για τον μήνα Σεπτέμβριο), λόγω της διαδικασίας που απαιτείται.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η διαδικασία για πρόσληψη επικουρικών γιατρών στο με εκτίμηση για αρχικά δύο (έναν παιδίατρο και έναν ογκολόγο – παθολόγο), ενώ στο αίτημα που υπέβαλε το «Αχιλλοπούλειο» ζητά 10 επικουρικούς γιατρούς, αλλά σε πρώτη φάση έγινε γνωστό ότι θα ενισχυθεί με έναν παιδίατρο και έναν ογκολόγο – παθολόγο, για 12μήνες, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασής τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση