Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Περιπέτεια 12χρονου όταν σφήνωσε στο χέρι του ενώ έπαιζε fidget spinner
Περιπέτεια 12χρονου όταν σφήνωσε στο χέρι του ενώ έπαιζε fidget spinner

Περιπέτεια 12χρονου όταν σφήνωσε στο χέρι του ενώ έπαιζε fidget spinner

Περιπέτεια είχε  ένας 12χρονος όταν σφήνωσε στο χέρι του ενώ έπαιζε fidget spinner και χρειάστηκε τροχός για να κοπεί ρουλεμάν .

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στο ΤΕΠ του υ Βόλου, ο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος, πυροσβέστες και ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του υ Ηλίας Καραμέτος,  αφαίρεσαν από το δάχτυλο του 12χρονου παιδιού ρουλεμάν που σφήνωσε ενώ έπαιζε fidget spinner.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το 12χρονο παιδί, από τους του, που είχε σφηνωμένο στο χέρι του το ρουλεμάν από το παιχνίδι. Στο σημείο κλήθηκε να πάει ο Βασίλης Ηλιόπουλος, που βρισκόταν εκτός Βόλου και έφτασε στις 12.00 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο, όπου βρισκόταν το παιδί και οι πυροσβέστες.

Ο εθελοντής, προσάρμοσε ένα δαχτυλίδι από σκληρό πλαστικό μεταξύ του δάχτυλου του παιδιού και του ρουλεμάν και με επαναφορτιζόμενο μικρό τροχό, άρχισε να κόβει το ρουλεμάν που είναι ατσάλινο και εξαιρετικά ανθεκτικό. Την της επιχείρησης, το προσωπικό του Νοσοκομείου έριχνε με σύριγγα στο δάχτυλο του ανήλικου, για να μην καεί το από τις σπίθες και την τριβή, ενώ το ρουλεμάν χρειάστηκε να κοπεί σε δύο σημεία, ώστε να απελευθερωθεί το δάχτυλο του παιδιού.

Η επιχείρηση κράτησε περίπου 20 λεπτά, το δάχτυλο απελευθερώθηκε και αφού οι γιατροί χορήγησαν στο αγόρι αλοιφές για το δάχτυλο και αντιβίωση, αποχώρησε.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιο ατύχημα είχε συμβεί στο τέλος Ιανουαρίου 2019, στο Βόλο με έναν 13χρονο ή υμνασίου που ενώ έπαιζε στο διάλειμμα, σφήνωσε στο χέρι του το ρουλεμάν του παιχνιδιού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και κλήθηκαν πυροσβέστες, που το έκοψαν με οδοντιατρικό τροχό.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση