Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Παράσταση διαμαρτυρίας γιατρών και φορέων στο Νοσοκομείο Βόλου
Παράσταση διαμαρτυρίας  γιατρών και φορέων στο Νοσοκομείο Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας γιατρών και φορέων στο Νοσοκομείο Βόλου

Σε συμβολική παράταση ς στο Νοσοκομείο προχώρησαν σήμερα το πρωί συνταξιούχοι των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων, μέλη του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, μέλη από τις Λαϊκές Επιτροπές Βόλου και γιατροι του ΑΓΝΒ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γ. Ρούσσα «Η σημερινή παράσταση ς γίνεται για να απαιτήσουμε από το Κράτος την άμεση και πλήρης των δημοσίων νοσοκομείων.

Όλη αυτή η κατάσταση να μην υπάρχει στελέχωση του προσωπικού στον κλάδο υγείας θα οδηγήσει να υπάρχουν θύματα. Για να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές κάνουμε τη σημερινή κινητο κι αύριο θα συμμετέχουμε στην πανθεσσαλική συγκέντρωση στη Λάρισα». Δε θα σταματήσει ο αγώνας μέχρι να δικαιωθούμε για τα δίκαια αιτήματά μας».

Από την πλευρά της το μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Δέσποινα Ευαγγελινού, τόνισε μεταξύ άλλων: «Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των υγειονομικών για δημόσια υγεία με πλήρη στελέχωση των δομών. Διεκδικούμε πλήρης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Σήμερα η υγεία έχει γίνει εμπόρευμα. Όσοι πληρώνουν γίνονται καλά, ενώ όσοι δεν έχουν δυστυχώς κάποιοι πεθαίνουν».

Τέλος την αγανάκτησή του εξέφρασε και ο Θαν. Κοντονίνας από το Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΤΑΕ. Όπως είπε: «Δεν υπάρχουν λεφτά για υγεία και . Τι πληρώναμε εμείς μια ζωή; Ζητάμε η υγεία και η να είναι δημόσια κι όχι να πρέπει να πληρώνουμε», ενώ απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή πανθεσσαλική συγκέντρωση στη Λάρισα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση