Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Παράδοση ηλεκτρικού νεφελοψεκαστήρα χειρός από την ΟΕΒΕΜ στο ΕΚΑΒ Βόλου
Παράδοση ηλεκτρικού νεφελοψεκαστήρα χειρός από την ΟΕΒΕΜ στο ΕΚΑΒ Βόλου

Παράδοση ηλεκτρικού νεφελοψεκαστήρα χειρός από την ΟΕΒΕΜ στο ΕΚΑΒ Βόλου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων .Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια του Λογαριασμού Ειδικού Σκοπού «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» , και με νέες οικονομικές ενισχύσεις πραγματοποίησε ενός Ηλεκτρικού Νεφελοψεκαστήρα Χειρός NCH στο ΕΚΑΒ Βόλου.

Η πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και παρευρέθηκαν εκ μέρους της η πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο γεν. Αθανάσιος Μόσχος, η αναπλ. γεν. Ευαγγελία Διανελλάκη, η Ευαγγελία Αρβανίτη και το μέλος Δ.Σ. Σεραφείμ Μαουσίδης.

Παρόντες ήταν ο διευθυντής Παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας Σταμνάς Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας  Παναγιώτης Δαρειώτης και τα μέλη Δήμητρα Αγγέλου και Κωνσταντίνος Χατζησταματίου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση