Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά
Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά

Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά

Αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη της έκθεσης, που ολοκληρώνεται την 18 Νοεμβρίου . Θα περιλαμβάνει ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητή της Χειρουργικής Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου, με θέμα: «Το ιατρικό έργο του Αγίου Λουκά της Κριμαίας», ενώ θα υπάρξει και ανάλογη προβολή εικόνων.

Με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία και τεράστια προσέλευση ασθενών, συνοδών και κοινού, συνεχίστηκε ολόκληρο αυτό το χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Βόλου, η έκθεση «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΑΣ»
του Ευθυμίου Βαρλάμη.

Η έκθεση παρουσιάζεται για λίγες ακόμη ημέρες στην Αίθουσα Υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «» και αποτελείται από δεκατέσσερα μεγάλων διαστάσεων έργα ς, σε έναν χώρο που ειδικά για την έκθεση διαρρυθμίστηκε.

Ο Γεώργιος Κ. Παπαγεωργίου

Ο Γεώργιος Κ. Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στην .

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και έλαβε την ειδικότητα της Χειρουργικής στην Αθήνα. Μετεκπαιδεύθηκε στην Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων στην Αγγλία (Hammersmith Hospital) και Γαλλία ( Hospital Regional, Lille).

Υπηρέτησε επί σειράν ετών στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ως επιμελητής και τα τελευταία 10 έτη ως συντονιστής διευθυντής.

Από το 1998, εργάζεται στο έργο της ς στην Αφρική με τον Σύλλογο ΚΕΔΑΣ στην Καμπάλα της Ουγκάντας και την Μπουκόμπα της Τανζανίας.

Έχει συγγράψει βιβλίο με τίτλο: Ο της Κριμαίας και ο Αλβέρτος Σβάιτσερ (Παράθεση δύο μεγάλων).

Τέλος, κατέχει τον τίτλο του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του άμισθου καθηγητή της Χειρουργικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση