Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά
Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά

Ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου για τον Άγιο Λουκά

Αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη εκδήλωση της έκθεσης, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Θα περιλαμβάνει ομιλία του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητή της Χειρουργικής Γεωργίου Κ. Παπαγεωργίου, με θέμα: «Το ιατρικό έργο του Αγίου Λουκά της Κριμαίας», ενώ θα υπάρξει και ανάλογη προβολή εικόνων.

Με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία και τεράστια προσέλευση ασθενών, συνοδών και κοινού, συνεχίστηκε ολόκληρο αυτό το χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Βόλου, η έκθεση «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΑΣ»
του Ευθυμίου Βαρλάμη.

Η παρουσιάζεται για λίγες ακόμη ημέρες στην Αίθουσα Υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» και αποτελείται από δεκατέσσερα μεγάλων διαστάσεων έργα ζωγραφικής, σε έναν χώρο που ειδικά για την διαρρυθμίστηκε.

Ο Γεώργιος Κ. Παπαγεωργίου

Ο Γεώργιος Κ. Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στην Πάτρα.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και έλαβε την της Χειρουργικής στην Αθήνα. Μετεκπαιδεύθηκε στην Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων στην Αγγλία (Hammersmith Hospital) και Γαλλία ( Hospital Regional, Lille).

Υπηρέτησε επί σειράν ετών στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ως επιμελητής και τα τελευταία 10 έτη ως συντονιστής διευθυντής.

Από το 1998, εργάζεται στο έργο της Ιεραποστολής στην Αφρική με τον Σύλλογο ΚΕΔΑΣ στην Καμπάλα της Ουγκάντας και την Μπουκόμπα της Τανζανίας.

Έχει συγγράψει βιβλίο με τίτλο: Ο Άγιος Λουκάς της Κριμαίας και ο Αλβέρτος Σβάιτσερ (Παράθεση δύο μεγάλων).

Τέλος, κατέχει τον τίτλο του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του άμισθου καθηγητή της Χειρουργικής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση