Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Οκτώ θέσεις μόνιμων γιατρών προκηρύσσει το Νοσοκομείο Βόλου
Οκτώ θέσεις μόνιμων γιατρών προκηρύσσει το Νοσοκομείο Βόλου

Οκτώ θέσεις μόνιμων γιατρών προκηρύσσει το Νοσοκομείο Βόλου

Οκτώ θέσεις μόνιμων γιτρών προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», με σημερινή πόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής Χαράλαμπος Μπαλής και για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά τους, σε διάστημα 20 ημερών.

Πρόκειται για δύο ιατρούς με παιδς, έναν με ωτορινολαρρυγγολογίας, έναν παιδοψυχς, δύο ψυχιατρικής, έναν αναισθησιολογίας και έναν γιατρό με ειδικότητα παθολογίας, ή καρδιολογίας, ή πνευμονολογίας- φυματιολογίας, ή χειρουργικής, ή αισθησιολογίας, ή νεφρολογίας για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι που θα καλύψουν τις οκτώ θέσεις, πρέπει να έχουν βαθμό Επιμελητή Β'.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Βόλου (http://ghv.gr/), το «Αχιλλοπούλειο» προκηρύσσει την πλήρωση έξι (6) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου επί θητεία. Η Αίτηση – Δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σε τρία (3) αντίγραφα, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών, ήτοι από 4/6/2016 έως και 23/6/2016.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, εις τριπλούν, στη Γραμματεία του Νοσοκομείου στη διεύθυνση «Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», Πολυμέρη 134, ΤΚ 38222, Βόλος».

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό ς στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλέφωνο 2421351226.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση