Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / ΟΕΒΕΜ: 20.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
ΟΕΒΕΜ: 20.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

ΟΕΒΕΜ: 20.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, η τρίτη δράση στήριξης των Δομών Υγείας του Νομού από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. (ΟΕΒΕΜ) και τον λογαριασμό ειδικού σκοπού ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ενόψει της πανδημίας του κορωναϊού. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 20.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείο .

Στην παράδοση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ο πρόεδρος Τρύφων Πλαστάρας, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, το μέλος Γεώργιος Γκάλιος, ο πρόεδρος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Σεραφείμ Μαουσίδης και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας Νικόλαος Δεληγιάννης.

Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου στην παραλαβή των υλικών, παρόντες ήταν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου   Ντόκος Ιωάννης, ο διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος Μουλάς Γεώργιος, ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  Καραμέτος Ηλίας και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Χαρανά Αικατερίνη.

Ο διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος, μιλώντας εκ μέρους του Νοσοκομείου ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας και αυτή με τις δυνάμεις της το δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει το νοσοκομείο μας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Η προσφορά της Ομοσπονδίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή για το Ίδρυμα και σε μια περίοδο που η υγειονομική κρίση βρίσκεται αφενός σε ύφεση αφετέρου θα πρέπει όλοι μας να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση». Κάλεσε δε και άλλους να μιμηθούν το παράδειγμα της ΟΕΒΕΜ.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας δήλωσε: «Η ΟΕΒΕΜ ξεπέρασε τις δυνατότητές της υποστηρίζοντας τις δομές υγείας του Νομού Μαγνησίας, την Κεντρική Δομή του Αχιλλοπούλειου αλλά και τα Περιφερειακά Κέντρα Υγείας Αργαλαστής και Αλμυρού. Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό σήμερα ολοκληρώνει τις δράσεις υποστήριξης των δομών υγείας ενόψει της πανδημίας του κορωναϊού, αλλά δεν κλείνει οριστικά, θα παραμείνει ανοιχτός για την υποστήριξη των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Νομού μας. Οι απέδειξαν έμπρακτα ότι δεν βαδίζουν μόνο με γνώμονα την συνδικαλιστική έννοια, αλλά ταυτόχρονα δρουν άμεσα για τους συνανθρώπους τους, και το σύνολο της κοινωνίας. Πρέπει να τονίσουμε, πως η προσπάθεια των Πρωτοβάθμιων Σωματείων ήταν πραγματικά συγκινητική και άξια συγχαρητηρίων, που μολονότι οι ήταν κλειστές και η κυκλοφορία περιορισμένη, συνεννοήθηκαν άμεσα και έγκαιρα με τα μέλη τους για την ενίσχυση του λογαριασμού. Η ΟΕΒΕΜ θα βρίσκεται πάντα σε αυτή την κατεύθυνση, μία κατεύθυνση που φυσικά στηρίζει και η ΓΣΕΒΕΕ, την ενίσχυση του Κεντρικού Συστήματος Υγείας. Υπάρχουν ατέλειες αλλά δεν παύει να είναι ένας πυλώνας στήριξης για φτωχούς και πλουσίους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν αυτή τη σειρά δράσεων και ελπίζουμε να μην υπάρξουν αντίστοιχες καταστάσεις πανδημίας και οικονομικής αναταραχής στο μέλλον. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους επαγγελματίες οι οποίοι συνεισέφεραν ατομικά, αλλά και την η οποία συνεισέφερε και αυτή με ένα σημαντικό ποσό και την ευχαριστούμε θερμά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συλλήψεις για κλοπή σε ουζερί #εξιχνίασηκλοπής - https://t.co/f0fD0OfgFn -

  • Τακτική Γ.Σ. στον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Παλιουρίου “ο Άγιος Νικόλαος” - https://t.co/bL7tnaly7k… -

  • Νέο μηχάνημα έργου Φορτωτή/Εκσκαφέα (JCB), παρέλαβε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου #δήμοςΝοτίουΠηλίου - https://t.co/4SpTk0I3AN -

"Αλιεύοντας" την είδηση