Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κοντά στους εργαζόμενους του ΓΝΛ και του Εμβολιαστικού Κέντρου
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κοντά  στους εργαζόμενους του ΓΝΛ και του Εμβολιαστικού Κέντρου

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κοντά στους εργαζόμενους του ΓΝΛ και του Εμβολιαστικού Κέντρου

«Ευχαριστούμε τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές όλης της Θεσσαλίας, που με κατάθεση ψυχής και προσφοράς υπερβαίνουν εαυτόν και δίνουν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν όρθιο , τόσο μέτωπο της υγειονομικής διαχείρισης της πανδημίας όσο και μέτωπο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού» δήλωσε σήμερα ο Κώστας Αγοραστός.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, ο επισκέφτηκε το Γενικό Λάρισας και το Εμβολιαστικό Κέντρο του ΓΝΛ και συνομίλησε με εργαζόμενους.

«Η πανδημία του κορωναϊού επιβεβαίωσε τον αναντικατάστατο ρόλο του δημόσιου συστήματος υγείας και τη πολύτιμη προσφορά του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού στη μάχη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής» πρόσθεσε ο .

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, πολύ πριν την εμφάνιση της πανδημίας, ενίσχυσε το δημόσιο συνολικά με 70 εκατομμύρια για την κτιριακή αναβάθμιση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, για νέα και και για την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Με την εμφάνιση της πανδημίας σε συνεργασία με το , την 5η ΥΠΕ , το Πανεπιστήμιο και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας επένδυσε από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 12,5 εκατομμύρια , για την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αποκλειστικά για τις ανάγκες αντιμετώπισης του covid-19 και 16 εκατομμύρια ευρώ για 549 προσλήψεις υγειονομικών με πλήρη μισθοδοτική και ασφαλιστική κάλυψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση