Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Τέλος η επίσχεση των ειδικευόμενων γιατρών του Νοσοκομείου
Τέλος  η επίσχεση των ειδικευόμενων γιατρών του Νοσοκομείου

Τέλος η επίσχεση των ειδικευόμενων γιατρών του Νοσοκομείου

Έληξε σήμερα το μεσημέρι η επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου και μετά από γενική συνέλευση που έκαναν αποφάσισαν να επιστρέψουν στην εργασία τους και να αναμένουν να πληρωθούν τις πρόσθετες εφημερίες του 2015 από τα μέσα Απριλίου.

Οι γιατροί θα πληρωθούν άμεσα τις εφημερίες του Δεκεμβρίου 2015 και του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, και από τα μέσα Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή των πρόσθετων εφημεριών και των ειδικευόμενων, για το έτος 2015.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν σήμερα στη «Διαύγεια» αποφάσεις ανάληψης υποχρεώσεων για δεσμεύσεις ποσών που αφορούν καταβολή εφημεριών και χρηματικά εντάλματα για πληρωμές εφημεριών, στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου. Για το σκοπό αυτό δεσμεύτηκε πίστωση ύψους 1.947 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την καταβολή εφημεριών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016, καθώς και πίστωση ύψους 304.028 € για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την καταβολή εφημεριών Δεκεμβρίου 2015.

Επίσης, αναρτήθηκαν στη Διαύγεια εντάλματα πληρωμής και συγκεκριμένα ύψους 921 € για εφημερίες Φεβρουαρίου 2016 σε γιατρό του ΕΣΥ, ένταλμα ύψους 1.026 € για καταβολή εφημεριών Ιανουαρίου 2016 σε γιατρό του ΕΣΥ, ένταλμα ύψους 622 € για καταβολή εφημεριών Νοεμβρίου 2015 σε αγροτική ιατρό, ένταλμα ύψους 19.909 € για καταβολή εφημεριών μηνός Δεκεμβρίου 2015 και περικοπτόμενων εφημεριών από 1/1 – 30 /8/2015 σε μετακινούμενους γιατρούς από Κέντρα Υγείας και ένταλμα ύψους 283.496 € για καταβολή εφημεριών Δεκεμβρίου 2015 και περικοπτώμενων εφημεριών από 1/1 – 30/8/2015 σε γιατρούς του ΕΣΥ του Νοσοκομείου Βόλου.

Σήμερα, ορκίστηκε από τον αναπληρωτή διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή και έπιασε δουλειά μια ακτινοδιαγνώστης, επιμελήτρια Β’, μόνιμη, που προέρχεται από τις κρίσεις του 2014.

Μέχρι τις 4 Απριλίου αναμένεται ο διορισμός ενός μόνιμου γιατρού, ειδικότητας γαστρεντερολόγου, επίσης από τις κρίσεις που είχαν γίνει το 2014.

Τέλος, με βάση τις προ διετίας κρίσεις, εγκρίθηκαν οι διορισμοί έξι ακόμη μόνιμων γιατρών και οι αποφάσεις πήγαν για δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως.

Πρόκειται για έναν οφθαλμίατρο, έναν παθολογοανατόμο, έναν βιοπαθολόγο, δύο χειρουργούς και έναν ακτινολόγο, που εκτιμάται ότι θα ορκιστούν σε διάστημα περίπου ενός μήνα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση