Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Νέος εξοπλισμός για τοποθέτηση βηματοδοτών στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου
Νέος εξοπλισμός για τοποθέτηση βηματοδοτών στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου

Νέος εξοπλισμός για τοποθέτηση βηματοδοτών στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου

Με χρηματοδότηση από το 2014-2020

 Ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε  έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης «Προμήθεια Ακτινοδιαπερατής Επεμβατικής Τράπεζας – Βηματοδότη» στο Γενικό , προϋπολογισμού 60.000 με χρηματοδότηση από το 2014-2020.

Η  νέα τράπεζα για την τοποθέτηση βηματοδοτών σε ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα, αποτελεί τμήμα του  σύγχρονου εξοπλισμού  της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.. που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με συνολικό προϋπολογισμό 647.760 , μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δικαιούχος, φορέας υλοποίησης και λειτουργίας  είναι το Γενικό Βόλου «», το οποίο προχωρά στην υπογραφή της σύμβασης και την προμήθεια του νέου εξοπλισμού.

«Σε με την 5η ΥΠΕ, τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020,  εξοπλίζουμε την Καρδιολογική Κλινική του  Νοσοκομείου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Ικανοποιούμε τις επιθυμίες των ανθρώπων και με οργανωμένο σχέδιο και στρατηγική αναβαθμίζουμε τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας παντού στη Θεσσαλία. Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε το δημόσια Νοσοκομεία, γιατί σύγχρονο κράτος είναι αυτό που οι  πλούσιοι προστρέχουν στο δημόσιο σύστημα υγείας και όχι αυτό που οι φτωχοί  αναγκάζονται να προσφύγουν στο ιδιωτικά νοσοκομεία» προσθέτει ο .

Ο νέος εξοπλισμός

Η νέα  ακτινοδιαπερατή, επεμβατική τράπεζα για τοποθέτηση βηματοδοτών θα εγκατασταθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην Στεφανιαία μονάδα του Νοσοκομείου, που υπάρχει από την κατασκευή του, η οποία είναι ήδη σε λειτουργία και χρήση, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και διαθέτει την σχετική αδειοδότηση για τη λειτουργία αυτή.

Ο διενεργηθείς δαγωνισμός για την εν λόγω προμήθεια, περιελάμβανε και υπηρεσίες συντήρησης για ένα έτος μετά το πέρας της εγγύησης καλής λειτουργίας, καθώς και δυνατότητα για συνέχιση των υπηρεσιών συντήρησης για έως και επτά επιπλέον έτη με απόφαση του Νοσοκομείου, ενεργοποιώντας τα δικαιώματα «προαίρεσης». Το κόστος των υπηρεσιών συντήρησης ανέρχεται -πλέον του κόστους προμήθειας- σε 44.640 ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Γενικού «».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

  • Η Αγγελική Μαλαματένιου στη θέση του θανόντος Νίκου Αθανασίου στην Αλόννησο #Αλόννησος - https://t.co/sc7rJGRYic -

  • Aστικο ΚΤΕΛ Βόλου: Μετακινηθείτε παντού στον Βόλο γρήγορα και με ασφάλεια με το Freedom Pass - https://t.co/7UNCJWjyEh -

"Αλιεύοντας" την είδηση