Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Το νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Βόλου
Το νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Βόλου

Το νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Βόλου

O ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού οσοκομείου έγινε mε πόφση του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με την απόφαση το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

  • ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΘΑΙΟΣ του Γεωργίου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικητής του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», ως Πρόεδρος.
  • ΡΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Χειρούργος Οδοντίατρος – Στρατιωτικός Ιατρός Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΣΚΑΛΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Γεωργίου, Μεταπτυχιακό Φοιτητή.

  • ΤΑΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου, Δικηγόρος – μέλος , με αναπληρωτή του τον ΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Τηλέμαχου, Μελισσοκόμο, Πτυχιούχο Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.

-ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαριλάου, Εφοριακός, με αναπληρωτή της τον ΑΗΔΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Δημητρίου, Οικονομολόγο – Υπάλληλο ΟΑΕΔ.

-ΜΠΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Θεοδώρου, Πτυχιούχος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», με αναπληρώτρια την ΚΑΡΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΟΥΛΑ του Λοϊζου, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.

-ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Μιχαήλ, Ιατρός Ε.Σ.Υ., Επιμελητής Β Νεφρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΛΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κωνσταντίνου,, Ιατρό Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Παντελή, κλάδου ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΣΕΜΙΛΙΕΤΩΦ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

"Αλιεύοντας" την είδηση