Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου
Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

Ενεργειακή αναβάθμιση του Ακτινολογικού Τμήματος και των Χειρουργείων

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Λιούπη γίνεται γνωστό ότι μόλις εγκρίθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η για την αντικατάσταση των προβολέων στα Χειρουργεία με σύγχρονους LED MAXI και η προμήθεια διαγνωστικών οθονών για το Ακτινολογικό Τμήμα. Άμεσα θα βγει ο .

Παράλληλα, το Νοσοκομείο αναμένει σύντομα και την για την αντικατάσταση του Μαστογράφου με Ψηφιακό, από το ίδιο .

Θα ακολουθήσουν δράσεις, που είναι ενταγμένες στο εν λόγω και αφορούν στην ενίσχυση με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για τη συμπαρ ζεστού νερού- ατμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νοσοκομείου και την ενεργειακή του αυτονομία.

Σχολιάζοντας την παραπάνω θετική εξέλιξη ο κ. Λιούπης ανέφερε πως «η ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών του αποτελεί μια σημαντική κίνηση, τόσο για το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα όλων των δημοσίων δομών, όσο και για την καλύτερη και πιο εξελιγμένη αντιμετώπιση των ιατρικών προβλημάτων. Συνεχίζεται η προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου να εντάξει στο πρόγραμμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης σημαντικά τμήματα του Νοσοκομείου μας».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση