Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου
Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

του Ακτινολογικού Τμήματος και των Χειρουργείων

Από το του βουλευτή . της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Λιούπη γίνεται γνωστό ότι μόλις εγκρίθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η για την αντικατάσταση των προβολέων στα Χειρουργεία με σύγχρονους LED MAXI και η προμήθεια διαγνωστικών οθονών για το Ακτινολογικό Τμήμα. Άμεσα θα βγει ο διαγωνισμός.

Παράλληλα, το Νοσοκομείο αναμένει σύντομα και την έγκριση για την αντικατάσταση του Μαστογράφου με Ψηφιακό, από το ίδιο πρόγραμμα.

Θα ακολουθήσουν δράσεις, που είναι ενταγμένες στο εν λόγω πρόγραμμα και αφορούν στην ενίσχυση με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για τη συμπαραγωγή ζεστού νερού- ατμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νοσοκομείου και την ενεργειακή του αυτονομία.

Σχολιάζοντας την παραπάνω θετική εξέλιξη ο κ. Λιούπης ανέφερε πως «η των υποδομών του αποτελεί μια σημαντική κίνηση, τόσο για το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα όλων των δημοσίων δομών, όσο και για την καλύτερη και πιο εξελιγμένη αντιμετώπιση των ιατρικών προβλημάτων. Συνεχίζεται η προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου να εντάξει στο πρόγραμμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης σημαντικά τμήματα του Νοσοκομείου μας».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

  • Κόστος ενέργειας: Ο εφιάλτης της ελληνικής βιομηχανίας #Κόστοςενέργειας - https://t.co/cyFHiCIPOY -

"Αλιεύοντας" την είδηση