Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου
Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

Νέες διαγνωστικές οθόνες και λαμπτήρες Led στο Νοσοκομείο Βόλου

Ενεργειακή αναβάθμιση του Ακτινολογικού Τμήματος και των Χειρουργείων

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Λιούπη γίνεται γνωστό ότι μόλις εγκρίθηκε από το Επιχειρησιακό του ΕΣΠΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η διακήρυξη για την αντικατάσταση των προβολέων στα Χειρουργεία με σύγχρονους LED MAXI λαμπτήρες και η προμήθεια διαγνωστικών οθονών για το Ακτινολογικό Τμήμα. Άμεσα θα βγει ο διαγωνισμός.

Παράλληλα, το Βόλου αναμένει σύντομα και την έγκριση για την αντικατάσταση του Μαστογράφου με Ψηφιακό, από το ίδιο πρόγραμμα.

Θα ακολουθήσουν δράσεις, που είναι ενταγμένες στο εν λόγω και αφορούν στην ενίσχυση με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για τη συμπαραγωγή ζεστού νερού- ατμού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νοσοκομείου και την ενεργειακή του αυτονομία.

Σχολιάζοντας την παραπάνω θετική εξέλιξη ο κ. Λιούπης ανέφερε πως «η ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών του Νοσοκομείου Βόλου αποτελεί μια σημαντική κίνηση, τόσο για το θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα όλων των δημοσίων δομών, όσο και για την καλύτερη και πιο εξελιγμένη αντιμετώπιση των ιατρικών προβλημάτων. Συνεχίζεται η προσπάθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου να εντάξει στο πρόγραμμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης σημαντικά τμήματα του Νοσοκομείου μας».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση