Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Nέα χρηματοδότηση στον ΑΓΝΒ από τον Βολιώτη ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά
Nέα χρηματοδότηση στον ΑΓΝΒ από τον  Βολιώτη ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά

Nέα χρηματοδότηση στον ΑΓΝΒ από τον Βολιώτη ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά

Για την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με τρίτη αίθουσα

Nέα χρηματοδότηση κάνει ο Βολιώτης ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς για την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με τρίτη αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή των δύο αιθουσών της μονάδας που στεγάζεται στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Βόλου και με τη νέα χρηματοδότηση δίδεται πλέον η δυνατότητα σε περισσότερους ασθενείς να μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους καθημερινά.

Ο Βολιώτης ευεργέτης, που έχει προσφέρει πολλά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας στη Μαγνησία, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή ενός κτιρίου πίσω από το Νοσοκομείο για να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας των συγγενών των ασθενών που έρχονται από τα ή την ορεινή Μαγνησία.

Το ιδιοκτησιακό του κτιρίου είναι ακόμη μπερδεμένο και καθυστερεί η αξιοποίησή του, κάτι που τον ανησυχεί, καθώς όπως λεει η ηλικία του δεν του επιτρέπει να περιμένει επ’ αόριστον δεσμεύοντας που θα μπορούσαν να δοθούν για να ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες.

Άλλωστε όπως ανέφερε μιλώντας σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή της TRT, ήδη περιμένει εδώ και επτά χρόνια να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου όπου βρίσκονταν το στην οδό Κασσαβέτη, μεταξύ του δήμου Βόλου και του Νοσοκομείου, για να κτιστεί ένα νέο Στέκι, με δικά του χρήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση