Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Μετακινήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου
Μετακινήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Μετακινήσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Με απόφαση του Διοικητή της 5η ΥΠΕ αποφασίστηκε η μετακίνηση γιατρών για την κάλυψη εφημεριών στο Νοσοκομείο Βόλου για τον Απρίλιο.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η μετακίνηση μίας γιατρού Επιμελητής Α’ Ακτινοδιαγνωστιικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, μιας γιατρού Επιμελητής Β’ Ακτινοδιαγνωστικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Βελεστίνου, μιας γιατρού Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Αγ. Βλασίου του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μιας γιατρού, Επιμελητής Β’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Ευξεινούπολης του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, μιας γιατρού Επιμελητής Β’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Πλατάνου του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, ενός γιατρού Επιμελητή Α’ Γενικής Ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλμυρού, μιας γιατρού Επιμελητής Α’ Γενικής Ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, ενός γιατρού Διευθυντή Παθολογίας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Σκιάθου, μιας γιατρού Διευθύντριας Ιατρικής Βιοπαθολογίας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μιας γιατρού Διευθύντρια Παιδιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, μιας γιατρού Διαευθύντρια Παιδιατρικής του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Βόλου, μιας γιατρού Επιμελητής Β’ Ακτινοδιαγνωστικής του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Βόλου και τριών ΙΥΥΥ του Π.Ι. Αγ. Λαυρεντιου του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής, του Π.Υ. – Κ.Υ. Αλμυρύ και του Π.Ι. Αγ. Γεωργίου Νηλείας του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αργαλαστής .
Τα έξοδα των εφημεριών που θα προκύψουν θα καλυφθούν από το Νοσοκομείο Βόλου.
Επίσης αποφασίστηκε η μετακίνησης ενός γιατρού Επιμελητή Β’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Φυλακών Κασσαβέτειας, στο Νοσοκομείο Βόλου για την κάλυψη εφημεριών με ταυτόχρονη κάλυψη των δύο ημερών εφημέρευσης με πρωινό ωράριο για τον μήνα Απρίλιο.

Προϋπόθεση των ανωτέρων αποτελεί η απαρέγκλιτη κάλυψη των αναγκών του Π.Ι. Φυλακών και συγκεκριμένα τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (πρωινό ωράριο). Τα έξοδα των εφημεριών που θα προκύψουν θα καλυφθούν από το Νοσοκομείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Κεραμική, μια εναλλακτική δραστηριότητα για παιδιά  #Κεραμική - https://t.co/9RgSFhPkdD -

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

"Αλιεύοντας" την είδηση