Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Μετακίνηση γιατρών για κάλυψη εφημεριών στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου
Μετακίνηση γιατρών για κάλυψη εφημεριών στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου

Μετακίνηση γιατρών για κάλυψη εφημεριών στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου

Η μετακίνηση γιατρών Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, για την στο Νοσοκομείο για τον μήνα Δεκέμβριο θα γίνει με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νεστ. Αντωνίου που δημοσιεύτηκε στη “”.

Ειδικότερα, προβλέπεται η μετακίνηση μιας γιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής του ( 3 ενεργείς & 1 μικτή), μιας γιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής του Κ.Υ. ( 4 ενεργείς & 1 μικτή), της Δ/ντριας Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Αγ. Βλασίου του Κ.Υ. Αργαλαστής (5 ενεργείς), μιας γιατρού Επιμ. Β’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Ευξεινούπολης του Κ.Υ. Αλμυρού (5 ενεργείς), μιας γιατρού Επιμ. ’ Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αλμυρού (6 ενεργείς), της Διευθύντριας Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αργαλαστής (2 ενεργείς), του Διευθυντή Παθολογίας του Κ.Υ. Σκιάθου (5 ενεργείς), της Δ/ντριας Ιατρικής Βιοπαθολογίας του Κ.Υ. Αργαλαστής (7 μικτές & 2 ετοιμότητας), και τριών γιατρών ΙΥΥΥ του Π.Ι. Κεραμιδίου του (7 ενεργείς), του Π.Ι. Νεοχωρίου του Κ.Υ. Αργαλαστής (3 ενεργείς) και του Π.Ι. Νηλείας του Κ.Υ. Αργαλαστής (8 ενεργείς).

Τα έξοδα εφημεριών που θα προκύψουν από την ανωτέρω απόφαση θα καλυφθούν από το .Ν. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση με την γ. γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης είχε ο δήμαρχος Σκιάθ - https://t.co/lW0fwQ4VWU -

  • Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν και τίμησαν σε όλη την Ελλάδα τον Ημιμαραθώνιο Βόλου - https://t.co/6y8zCVVUFx -

  • Καρδούλας: 24η η Ελλάδα στην ΕΕ στην Ελευθερία του Τύπου 2020 σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα… - https://t.co/63vDJo1UDd -

"Αλιεύοντας" την είδηση