Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Με νέο υπερηχομοτογράφο εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Με νέο υπερηχομοτογράφο εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Με νέο υπερηχομοτογράφο εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για υπογραφή σύμβασης προμήθειας του έργου «Προμήθεια Υπερηχοτομογράφου Υψηλής Ευκρίνειας με Τεχνική Ελαστογραφίας» για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο αφόρα στην προμήθεια Ακτινολογικού Υπερηχοτομογράφοu με οθόνη 20’ υψηλής ευκρίνειας, Τεχνική Ελαστογραφίας, εξειδικευμένα πρωτόκολλα εξέτασης, σκληρό δίσκο άνω των 200GB για αρχειοθέτηση άνω των 20.000 εικόνων, συνοδευόμενο από τέσσερις ηχοβόλες κεφαλές, τροχήλατο, έγχρωμο εκτυπωτή Α4 τεχνολογίας Laser/Phaser.

Με την εν λόγω προμήθεια επιτυγχάνεται η ενσωμάτωση και εφαρμογή της πλέον σύγχρονης ιατρικής και απεικονιστικής τεχνολογίας, με χρήση σύγχρονων εργαλείων διάγνωσης, ασφάλεια ασθενών, ηλεκτρονική διαχείριση ιατρικών – απεικονιστικών αρχείων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισήμανε ότι: «Με συνεργασία και συνεργία στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης της δημόσιας υγείας. Άλλωστε αποτελεί εκ των προτεραιοτήτων μας η έμπρακτη στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα των νοσοκομείων μας προκειμένου οι πλούσιοι να προστρέχουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές. Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Δημόσιο Σύστημα με έργα που είναι συμβατά με τον Εθνικό Χάρτη Υγείας και επιλογή της 5ης ΥΠΕ και των Νοσοκομείων. Με έργα ουσίας αναβαθμίζουμε την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Θεσσαλίας».

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΔΕΥΑΜΒ: Προκαταρκτική της Εισαγγελίας για τις κατασχέσεις λογαριασμών #ΠροκαταρκτικήΔΕΥΑΜΒ - https://t.co/6mhO66L5lQ -

  • Βόλος: 12 μήνες φυλάκιση για διάρρηξη δημόσιας υπηρεσίας #διάρρηξηδημοσιαςυπηρεσίας - https://t.co/aNXTVjywyR -

  • Παρεμβάσεις για την επανασύνδεση ευπαθών ομάδων με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος - https://t.co/vETPwVaLG5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση