Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Με Χριστουγεννιάτικες μουσικές «πλημμύρισε» το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
Με Χριστουγεννιάτικες μουσικές «πλημμύρισε» το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Με Χριστουγεννιάτικες μουσικές «πλημμύρισε» το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Μουσική εκδήλωση για τη στήριξη των εργαζόμενων και των ασθενών του «Αχιλλοπούλειου»

Με πρωτοβουλία του .Τ.ΑΔΕΔΥ και εθελοντικών Φορέων του

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα στους εργαζόμενους και τους νοσηλευόμενους, στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό , αφού «πλημμύρισε» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που έδωσαν μια ανάσα ελπίδας, σε μια δύσκολη περίοδο και έστειλαν μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Έτσι, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα και με πολλά κοινωνικά μηνύματα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/12/2020, στις 11.00 το πρωΐ, μουσική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του “Αχιλλοπούλειου” οσοκομείου , προς τιμήν όλων των εργαζομένων , αλλά κυρίως προς τιμήν όλων εκείνων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο χτυπημένοι από τη μάστιγα του κορωναϊού και δίνουν τη μεγάλη μάχη της ζωής τους, δίνοντας μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα ,στη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ,λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας και έχει δημιουργήσει τεράστια υγειονομικά ,κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, σε όλο τον κόσμο, με εκατοντάδες χιλιάδες να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την όμορφη και εξαιρετική αυτή εκδήλωση, που αγκαλιάστηκε απ' όλους και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα , διοργάνωσαν το Ν.Τ. , η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «ΙΩΝΕΣ», η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «το Αρκάδι», το «Δίκτυο Περραιβία» και ο Σύλλογος Ελασσονιτών Μαγνησίας , με την άδεια της Διοίκησης του Γ.Ν. Βόλου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων, τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω της πανδημίας ,τους οποίους υποδέχτηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννης Ντόκος, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Χαρανά Αικατερίνη, στελέχη και εκπρόσωποι των εργαζομένων, που ευχαρίστησαν, εκ μέρους όλου του προσωπικού του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου, για την εξαιρετική πρωτοβουλία, που δίνει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στη σκληρή μάχη ,που δίνουν όλοι, για την αντιμετώπιση της πανδημίας .

Ο πρόεδρος του Ν.Τ. Μαγνησίας Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ο εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ» Πασχάλης Δήμου, ο πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «το Αρκάδι» Γιάννης Κοϊνάκης και ο πρόεδρος του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ' και του Συλλόγου Ελασσονιτών Μαγνησίας Κώστας Σκριάπας, δήλωσαν ότι: «η σκέψη όλων είναι στους ασθενείς που νοσούν και στο υγειονομικό προσωπικό της πόλης, που έχει εμπλακεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας , ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να αναδείξουμε τη σημασία του δημόσιου χαρακτήρα των δομών Υγείας και την ανάγκη αναβάθμισης και στελέχωσής τους».

Παράλληλα, έστειλαν τις πιο θερμές ευχές και μηνύματα συμπαράστασης , προς όλους τους εργαζόμενους στο , που αποτελούν τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη μάχη κατά της πανδημίας και φυσικά ,σε όλους τους συμπολίτες μας ,που παλεύουν με τον κορωναϊό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Τόνισαν, επίσης, ότι «είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους αγωνιστές στο στίβο του καθήκοντος, όπως είναι το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, που είναι οι πραγματικοί «ήρωες», ξεπερνώντας τις ανθρώπινες δυνάμεις αλλά και στους αγωνιστές της ζωής ,που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού, από την οποία ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι οι μεγάλοι νικητές.

Επίσης, επισημάνθηκε απ' όλους η αξία των δημόσιων δομών υγείας, οι οποίες σε δύσκολους καιρούς και με μεγάλες ελλείψεις στηρίζουν την αντιμετώπιση της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης, όμως, πρέπει να αναβαθμιστούν με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και να στελεχωθούν με το αναγκαίο ,για μια αξιοπρεπή δημόσια υγεία, προσωπικό».

Θερμές ευχαριστίες προς τους δύο καλλιτέχνες που συμμετείχαν, αφιλοκερδώς, στην εμβληματική αυτή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, το Νικόλα Παπαθανασίου στο πιάνο και τη Λεμονιά Μπέζα στο τραγούδι, όπως ,επίσης  και στον Γιάννη Σαλάχα , για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Η διευθύντρια Χαρανά Κατερίνα πρόσφερε αναμνηστικά στους φορείς που πήραν την πρωτοβουλία της εκδήλωσης προς τιμήν των εργαζόμενων και των νοσηλευόμενων στο Γ.Ν. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση