Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 
Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 

Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 

Δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, του υπουργού Υγείας Βασ. Κικίλια, με υπογραφής 14 Ιανουαρίου, για λήξη της ς του διοικητή του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ, αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. ς & Στερεάς Ελλάδος», ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΘΑΙΟΥ και διορισμό νέου διοικητή ΝΤΟΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

 

Σύμφωνα με το έγγραφο, αποφασίζεται η λήξη της ς του διοικητή του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. ς & Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας,  ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΘΑΙΟΥ του Γεωργίου.

Διορίζεται ο  ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου,  πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών, ως στο Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του υ 2 του Ν. 4052/2012.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση