Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 
Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 

Λήξη θητείας του Ματθ. Δραμητινού και διορισμός του Ιωαν. Ντόκου στο Νοσοκομείο Βόλου 

Δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, του υπουργού Υγείας Βασ. Κικίλια, με υπογραφής 14 Ιανουαρίου, για λήξη της θητείας του διοικητή του .Ν. ΒΟΛΟΥ “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ, αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος», ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ και διορισμό νέου διοικητή ΝΤΟΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

 

Σύμφωνα με το έγγραφο, αποφασίζεται η λήξη της θητείας του διοικητή του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας,  ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ του Γεωργίου.

Διορίζεται ο  ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου,  πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών, ως στο Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση